logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Flame Aroma Diffuser Wit

 39,95

Ingrediënten

Prachtige vlam aroma diffuser

De Flame Aroma Diffuser met Vlam Effect is een prachtige aanvulling op elk interieur. Het vlam effect zorgt voor een gezellige sfeer. Dat terwijl de Clouds of Happiness  diffuser tegelijkertijd de ruimte vult met heerlijke, aromatische etherische olie geuren.

Voordelen van een vlam effect geurverspreider

De diffuser is te gebruiken met of zonder etherische olie. Met de 130ml watertankcapaciteit kan deze flame geurverspreider vlam effect gemakkelijk 6 uur lang ruimtes tot 25m2 verfrissen. Je kunt daarnaast genieten van de volgende voordelen.

Gezellig vlam effect

Het vlam effect zorgt voor een warm en gezellig gevoel. Dat is perfect voor avonden thuis of tijdens een romantisch diner.

Aromatische, etherische olie geuren

De diffuser verspreidt heerlijke, aromatische geuren door de ruimte. Zo kun je ontspannen en de stress van het dagelijks leven achter je laten.

Eenvoudig te gebruiken

De geurverspreider is eenvoudig te gebruiken en te vullen met je favoriete essentiële oliën.

Compact en stijlvol ontwerp

De aroma diffuser heeft een compact en stijlvol ontwerp. Hierdoor is het makkelijk te verplaatsen naar elke ruimte in je huis.

 

4-in-1: Aroma Diffuser + Luchtbevochtiger + Nachtlamp + Sfeerlamp

De Flame Diffuser met Vlam Effect is een 4-in-1 oplossing voor het creëren van een gezonde en gezellige sfeer in je huis. Zo kun je met de flame diffuser genieten van de volgende functies:

 

  • Aroma diffuser: De diffuser met vlam verspreidt heerlijke, aromatische geuren door de ruimte. Dat kan helpen om te ontspannen aan de stress van het dagelijks leven.
  • Luchtbevochtiger: De vlam aroma vernevelaar bevochtigt de lucht in de ruimte. Daardoor kan het helpen om de luchtwegen te verzachten en irritatie te verminderen.
  • Nachtlamp: Het vlam effect van de diffuser is ook perfect als nachtlampje. Zo kan het helpen om je te ontspannen voor het slapengaan.
  • Sfeerlamp: De Flame geurverspreider is ook een stijlvolle sfeerlamp. Een aangename aanvulling op elk interieur.

 

Let op: Deze diffuser werkt met USB-C, dus de geur en mist effect zijn niet zo hoog als een normale diffuser. Hierdoor kan het ook voorkomen dat je de etherische olie geur minder sterk ruikt dan je gewend bent met onze andere aroma diffusers