logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Over ons

Afbeelding
logo fabriek
ons team

Het gepassioneerde team achter Clouds of Happiness

Het is nu meer dan ooit belangrijk om tijd voor onszelf in te bouwen, zodat we meer energie hebben en goed uitgerust zijn! Daar zijn we dan ook vanuit gegaan om onze producten te ontwikkelen. Wist je dat een goede geur de kracht heeft om je stemming te beïnvloeden? Geuren roepen eveneens herinneringen op en geven je een aangenaam gevoel. Op die manier willen we een wolkje van geluk naar iedereen toesturen via onze producten. 

Om onze natuurlijke producten samen te stellen, doen we een beroep op ons gepassioneerde team. Zo is Frederic Desauw, zaakvoerder van de Logo Fabriek in Kortrijk, onze vaste designer. Hij stileert, boetseert en kneedt dagelijks nieuwe beeldmerken tot de juiste kleur, inhoud en proporties.

Sinds kort loopt Aya, een studente uit het zesde jaar, trouwens stage bij ons. Zij zal onze ploeg een heel jaar vervoegen!

Als je nog vragen zou hebben, mag je ons gerust contacteren. We helpen je met plezier verder. We wensen je alvast vele geluks- en genotsmomenten met onze producten toe! 

Het Clouds of Happinessteam