logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Zwarte keramische diffuser

 69,95

Beschikbaar via nabestelling

Productomschrijving - geurnoten:

Algemene informatie

Onze stenen diffuser heeft een Scandinavisch ontwerp, is zeer elegant en verbetert het interieur van elke kamer. Het toestel brengt meer helderheid en licht in je woning dankzij z’n minimalistische en matte keramiek. Elke diffuser heeft zijn eigen unieke kenmerken, werd geproduceerd met een wanddikte van 5 mm en is met een duurzame en resistente kleur geverfd. Het stenen omhulsel is gemaakt van hoogwaardig porselein dat lang meegaat en mooi mat is. Het logo van Clouds of Happiness wordt manueel op het toestel gelaserd. Zo weet je dat onze diffuser voor kwaliteit garant staan. 

Met een aroma diffuser en de juiste etherische olie ruikt elke gewenste ruimte onmiddellijk heerlijk. Geuren beïnvloeden je emoties: je wordt vrolijk, ontspannen, kalm of alerter als je een bepaalde geur ruikt. Welke geur de juiste is, verschilt per persoon. Geuren beïnvloeden je onderbewustzijn en zijn zeer bepalend voor je gemoedstoestand. Al onze etherische oliën hebben naast een heerlijke geur andere werkingen. Lees per olie de effecten op je lichaam en geest en maak zo de perfecte keuze voor bij je thuis. Onze oliën zijn 100 % biologisch en bevorderen daarom je gezondheid. 

 • Luchtbevochtiger
 • Geurverspreider
 • Luchtzuiveraar

Heb je last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Herken je het koude gevoel terwijl je verwarming hoog staat? Ervaar je bij je thuis of op je werkplek een droge lucht en alle narigheden die daarbij horen? Die ervaringen kan je allemaal voorkomen door een aroma diffuser van Clouds of Happiness aan te schaffen! Dat toestel is een luchtbevochtiger en een geurverspreider ineen. Het zuivert de lucht nog eens ook.

We hebben de beste ingrediënten van over de hele wereld verzameld, ze geplukt op het hoogtepunt van hun rijpheid en ze gedistilleerd in flessen. Allemaal zodat jij je thuis tot een oase aan geuren kan omtoveren. Die geuren zijn op de bekendste parfums ter wereld gebaseerd. Denk aan enkelvoudige etherische oliën zoals lavendel en eucalyptus. Op onze blogpagina kan je tips en tricks terugvinden om zelf heerlijke blends of scrubs te maken.

Door etherische olie met water te vermengen, bevochtig je je kamer en verspreid je tegelijkertijd een aangename geur. Dat proces voorkomt alle eerder genoemde ongemakken. Behalve dat de aroma diffuser bevorderlijk voor je gezondheid is, heeft die een heilzame werking op je kamerplanten. Voor een kleine prijs heb je dus een groot plezier. Alle kamers in je woning zijn geschikt voor aroma diffuser van Clouds of Happiness, van je slaap- en woonkamer tot de babykamer. Je kan de diffuser ook in de gang plaatsen om een fijne binnenkomst te verzekeren, in de badkamer om nare geuren te maskeren of op kantoor of in je studieruimte om je concentratie te bevorderen. 

De keramische aroma diffuser heeft een kleine plaat binnenin die een koele en verfrissende waternevel creëert wanneer die trilt – net zoals stoom rond een waterval. De trilling breekt de toegevoegde etherische oliën op in microscopisch kleine deeltjes en verspreidt die door de lucht. Zo zal je pand eenvoudig opgefrist worden. 

Bovendien is onze diffuser een praktische en elegante manier om van de ontelbare voordelen van etherische oliën te genieten. De 100 % natuurlijke geuren helpen je te ontspannen na een lange dag of geven je nieuwe energie en frisheid bij je thuis. Als je meer rust, slaap, energie of focus nodig hebt, zullen onze diffuser en mengsels van etherische oliën je gegarandeerd helpen. We hebben de perfecte geur voor elke stemming. 

Hoe reinig ik mijn aroma diffuser?

Hoe vaak moet ik mijn aroma diffuser reinigen?

 

Als ondernemer is een aroma diffuser van Clouds of Happiness een goede aankoop. Je zaak ruikt binnen geen tijd heerlijk en wordt zo een aangename plaats om klanten te ontvangen. Denk aan schoonheids- en massagesalons, sportscholen, spa’s en kapsalons. Ook wachtruimtes bij huisartsen of recepties van hotels hebben baat bij een diffuser. Met een lekkere geur voelen klanten zich meer op hun gemak

In yoga- en meditatiestudio’s worden aroma diffusers evengoed vaak ingezet, net als in verpleeghuizen, bejaardenwoningen, kindercrèches en opvanghuizen. Met name in die ruimtes wordt er weinig verlucht en staat de verwarming geregeld hoog. Een droge lucht of onaangename geurtjes zijn dan onvermijdelijk.

 • Vul de container met water tot aan de vullijn.
 • Voeg 5 druppels 100 % pure etherische olie toe.
 • Plaats het deksel uit plastic en het stenen deksel terug.
 • Kies je tijdsinstelling (doorlopend of interval).
 • De aroma diffuser schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij leeg is.
  • Garantie: twee jaar
  • Ambachtelijk geproduceerd
  • Afmetingen/gewicht: 8,6 x 8,6 x 18,9 cm & 0,48 kg
  • Inhoud diffuser: 160 ml, 55 m2
  • Frequentie: ultrasone trilling van 2,5 MHz
  • Bevochtigend: 20 ml/uur (consistent) & 11 ml/uur (interval)
  • Looptijd: vier uur (constant) of acht uur (interval)
  • Beveiliging: de diffuser stopt automatisch wanneer het reservoir leeg is
  • Ledlicht: zet het licht aan of uit, de kleur kan je zelf kiezen