logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Spijklavendel – BIO

 15,95

Beschikbaar via nabestelling

Wie heerlijk ruikende paarse bloemen zegt, zegt lavendel. Een oerplant die reeds door de Grieken en Romeinen werd gebruikt om hun woningen en baden lekker te laten ruiken en als ontsmettingsmiddel. Lavendel groeit in het Middellandse Zeegebied en kent meer dan 40 soorten. Wilde lavendel groeit op zo’n 1600 meter hoogte en wordt met de hand geplukt. Ook vandaag verdampen we etherische lavendelolie voor een heerlijke geur in huis. Het aroma zorgt voor innerlijke rust en is ideaal in je slaapkamer voor een goede nachtrust. Wist je dat je lavendelbloemen ook terugvindt in Provençaalse kruiden en honing?

Lavendel

Had je een drukke dag op het werk of ging je die berg strijk goed te lijf vandaag? Tijd voor ontspanning met etherische lavendelolie. Je stopte net je kinderen in bed en hebt nu heerlijk even me-time. Kruip op de bank met een goed boek, kijk een film of doe aan yoga. Vernevel ondertussen de aromatische lavendelolie en laat je innerlijke des te meer ontspannen. De kruidige, zoete geur brengt je lichaam, geest en ziel weer in balans. Daarna kan je volledig ontspannen gaan slapen en de volgende ochtend vol goede moed aan een nieuwe dag beginnen.

Extra zen?

Vernevel de etherische lavendelolie in een Clouds of Happiness aroma diffuser in je slaapkamer. De aroma diffusers hebben een prachtig design en passen zo perfect op je nachtkastje. Laat die heerlijk diepe slaap maar komen! Ook ideaal voor je piekerende kinderen die moeilijk in slaap kunnen vallen.

Lavendelolie biedt je:

  • volledige ontspanning, je lichaam en geest komen tot rust
  • rust bij vermoeidheid en stress
  • een heerlijk intense zoete, kruidige geur
  • een frisse, rustige sfeer in huis
  • zuivere lucht

Botanische Naam: Lavendula Angustifolia – BIO
Familie: Labiatea

Ingrediënten