logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Multi Purpose Body & Hair Oil

 25,95

Ingrediënten

Bezwijk voor deze 100% plantaardige Wonderbaarlijke Olie, om te voeden, te repareren in een enkel gebaar gezicht  lichaam en haar.

De Multi Purpose Body & Hair oil laat je een onweerstaanbare satijnen glans uitstralen zonder vettige afwerking dankzij de onnavolgbare dry-touch textuur. Het heeft ook de gave om je sensualiteit te onthullen dankzij de verslavende geur van onze heerlijke Magnolia Nobile.

Gebruik de Multi Purpose Body & Hair Oil het hele jaar door, winter en zomer, op je gezicht, lichaam en haar.

Voordat je het aanbrengt, verwarm je de olie in je handen en plaats je ze in een kopje onder je neus tijdens het inademen om te genieten van de voordelen van de geur in je geest.

  • Gebruik het op het gezicht alleen of door een paar druppels in de palm van je hand te mengen. Verspreid door bewegingen van het midden naar de contouren van het gezicht glad te strijken.
  • Breng het op het lichaam aan in cirkelvormige bewegingen (buste, benen,…) met de nadruk op de droogste gebieden en / of vatbaar voor striae.
  • Op het haar zo vaak als nodig op lengtes en uiteinden aanbrengen. Voor een intens verzorgend effect, breng het 1 tot 2 keer per week aan als een masker op het hele haar. Laat 10 minuten intrekken voordat je gaat wassen.

Veganistische formule, zonder ingrediënten of derivaten van dierlijke oorsprong.

100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.