logo wit
Vandaag besteld, morgen verzonden
Nieuwe klanten ontvangen 10 % korting
Verzending in België & Nederland
Gratis verzending vanaf € 30,00
Handgemaakte & natuurlijke producten

Red Agate

 26,95

Je kan het bijna niet geloven dat je je met deze luxueuze kristalzeep kan wassen. Elke zeep is uniek en is een echt badjuweeltje!

De edelsteen zeep is gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten die je huid zacht en soepel maken. Er worden geen chemische elementen aan toegevoegd en de zeepjes worden niet getest op dieren. SoapRocks zijn dermatologisch getest en dus geschikt voor élk huidtype, hoe gevoelig ook.

De kristalzeep wordt met de hand gemaakt. In elke zeep wordt er telkens een halfedelsteen verwerkt. Die heeft een afmeting van 1 tot 3 cm per stuk. De zeep zelf weegt ongeveer 140 gram per stuk. Het gewicht kan licht afwijken doordat de zepen met de hand gemaakt worden.

Uniek door de halfedelsteen die de zeep bevat!

Geïnspireerd door de halfedelsteen rode agaat met een geur van witte thee, is deze halfedelsteenzeep een luxueuze manier om je huid te wassen en te reinigen. Rode agaat is een van de meest aardende agaatsoorten en maakt je vrolijk, optimistisch en levenslustig. De kristalzeep stimuleert expressie en waardering. Een geweldige steen, ook wel eens “Warrior Stone” genoemd. Heeft een sterke connectie met liefde en passie. Maakt trouw & loyaal. Tot slot kan hij je helpen om te stoppen met roken.

Ingrediënten

Aqua, Sorbitol, Sucrose, Zonnebloemolie, Glycerine, Stearinezuur, Olijfolie, Vanille olie, pioenblad olie, Propyleenglycol